Valtavasti uutuuksia kaupassa - katso kaikki tästä!

Valtavasti uutuuksia kaupassa - katso kaikki tästä!

Tietosuojaseloste (Viimeisin muutos 24.5.2018)

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU General Data Protection Regulation (GDPR)

Yleistä tietosuojaselosteesta

InnovaStore arvostaa asiakkaidensa oikeuksia. Tällä tietosuojaselosteella haluamme mahdollisimman selkeästi antaa tiedon asiakkaillemme henkilötietojen käsittelystä. Rekisteröitymällä verkkokauppaamme hyväksyt tietosuojaselosteen. Rekisteriin kertyy tietoja asiakkaalta, verkkokaupan käytöstä ja analytiikasta. Käytämme tietoja hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Suosittelemme tutustumaan myös tietosuojavaltuutetun sivustoon, josta löydät kattavan tiedon EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta: http://www.tietosuoja.fi/fi/

Rekisterinpitäjä

Innova Champion Europe Oy
PL 25 33731 Tampere
Y-tunnus 1723737-0

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

store@innovastore.net
+35810 231 2551

Mitä tietoja keräämme asiakkaistamme?

Tietojen kerääminen perustuu asiakkaiden antamiin tietoihin. Tietoja kerätään asiakkaalta itseltään rekisteröitymisen yhteydessä, tilausten yhteydessä sekä asiakkaan ollessa yhteydessä asiakaspalveluumme. Lisäksi analytiikkamme kerää tietoja automaattisesti asiakkaan käyttäessä verkkosivujamme. Tällaisia ovat esimerkiksi IP-osoite, selaintyyppi, istunnon aika ja kesto.

Muita keräämiämme tietoja ovat asiakkaan nimi, yritys, y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, kiinnostuksen kohteita, ostohistoria, toimitustiedot, viestit asiakkaalta, verkkokaupan käytön analytiikka, selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot

Mihin käytämme henkilötietoja?

Henkilötietojen käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät asiat, kuten asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää InnovaStoren toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Lisäksi InnovaStore voi suunnata markkinointiansa ja mainontaansa asiakastietojen perusteella kolmansien osapuolten kautta rekisterin asiakkailleen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. Käytämme vain tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita.

Henkilötietojen suojaus ja säilytys

Rekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, jonka käyttämiseen vaaditaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Järjestelmä on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Rekisterin tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan hyviä tietosuojakäytäntöjä.

Lainsäädännön ja turvallisuuden vuoksi joitain tietoja säilytetään pidemmän aikaa, niiltä osin kuin se on tarpeellista laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden toteuttamiseksi. Mikäli asiakkaan pyynnöstä tietoja poistetaan rekisteristämme, tietoja ei voida palauttaa.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin on pääsy vain valituilla rekisterinpitäjän työntekijöillä henkilökohtaisilla tunnuksilla. Käytämme luotettuja kolmansia osapuolia verkkokauppamme kehittämiseen ja markkinointiin.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on oikeus päästä tarkastelemaan henkilötietojasi, pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisua tai poistamista. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista sekä saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista, mikäli esimerkiksi haluat siirtää tietosi toiseen järjestelmään. Voit pyytää InnovaStoren rekisteriin tallennetut tiedot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin toimitamme ne sinulle 30 vuorokauden sisällä yhteydenotosta. Mahdollisissa tietosuojarikkomuksissa sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Henkilötietojen luovutus kolmansille osapuolille

Joitain välttämättömiä tietoja saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille, taataksemme tilauksesi toimituksen ja laadukkaan markkinoinnin.

Asiakastietoja käytetään myös analytiikkatarkoituksissa. Hyödynnämme selaustietoja yhteistyökumppanien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle tarjouksia ja tietoja tuotteistamme. Käytämme vain tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille.

Evästeiden käyttö

InnovaStore käyttää evästeitä. Evästeet ovat internetselaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeille on määritelty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa ne. Evästeitä käytetään markkinoinnin kohdentamiseen, analytiikkaan sekä sivuston toimivuuteen. InnovaStore käyttää verkkosivullaan mm. Googlen ja Facebookin työkaluja. Molemmat palvelut käyttävät evästeitä anonyymisti.

Google Analyticsistä voit lukea lisää täältä.

Tietosuojaselosteen muutokset

Lainsäädännön muutoksien johdosta tai palvelumme kehittämisen takia tätä tietosuojaselostetta saatetaan muuttaa.

Innova Champion Discmania InnovaStore Specials Millennium DUDE Clothing Huk Lab Herodisc HyzerBomb Custom