Valtavasti mahtavia uutuuksia kaupassa! Tsekkaa kaikki uutuudet tästä!

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Innova Champion Europe Oy
PL 25
33731 TAMPERE
y-tunnus 1723737-0

Rekisteriasiat
Asiakaspalvelu store[at]innovastore.net vastaa asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisterin nimi
InnovaStore asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt InnovaStoren asiakkaaksi, ostanut www.innovastore.netistä tavaraa tai tilannut InnovaStoren uutiskirjeen.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät asiat, kuten asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää InnovaStoren toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Lisäksi InnovaStore voi suunnata markkinointiansa ja mainontaansa asiakastietojen perusteella omien palvelujensa kautta rekisterin asiakkailleen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Kiinnostuksen kohteita
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Tietolähteenä ovat Asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

Tietojen poistaminen
Tietoja poistetaan asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. InnovaStoren asiakasrekisteriin ei ole pääsyä julkisten verkkojen kautta.

Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Innova Champion Discmania InnovaStore Specials Millennium DUDE Clothing Huk Lab Herodisc HyzerBomb Custom